Kan jag radera mitt konto?

Ja det kan du. Via sidan ”Mitt konto” som du når via toppmenyn kan du välja att radera ditt konto. Du är givetvis alltid välkommen tillbaka! Du kan också välja att nollställa din handlingsplan om du vill börja om eller repetera utbildningen.