Jag har gått utbildningen och vill göra den igen. Hur gör jag?

Vad roligt! Du kan då via sidan ”Mitt konto” i toppmenyn välja att nollställa din handlingsplan. Då raderas all information du skrivit in och utbildningen kan börja om. Kom ihåg att spara din tidigare handlingsplan!